Slip for besværet!

1512_untitled_018

Trapper

Vi fejer og vasker Jeres trapper. Bagtrapper rengøres som regel sjældnere end fortrapper, men alligevel er det vigtigt at have en fast aftale, så bagtrapperne ikke når at bliver beskidte.
Typisk veksler intervallet for fortrapper mellem ugentlig rengøring og rengøring hver 14. dag.
For bagtrapper er det mest almindelige, at de rengøres en gang om måneden, dog hver 14. dag hvis de benyttes en del af beboerne (f.eks. hvis der er cykelskur i gården).

Gårdpasning
Vi fejer og passer Jeres gård og fortov. Hvis det ønskes luger vi også ukrudt i gård og på fortovet.
Vi rydder også sne og salter efter aftale, samt diverse andre ejendomsservices.

1512_untitled_036
Photo 08-04-15 13.58.10

Før gulvbehandling

Photo 25-04-15 16.25.40

Efter gulvbehandling

Gulvbehandling

Vi tilbyder gulvbehandling (polishbehandling), som løsner gammelt skidt og gør trappen pæn og linoleumet beskyttet. En polish behandling holder trappen pæn og skinnende typisk et til to år hvis ellers den regelmæssige trappevask gøres godt og med plejende sæbe. Har trapperne indgroet skidt og ser lidt "leverpostej-agtige" ud, så er en polish-behandling lige sagen. Få et tilbud på det.

Vinduespudsning
Vi pudser også Jeres vinduer i trappeopgangene. Det er nemmest med en fast aftale både for vinduespudseren og for Jer. Ved en fast aftale bliver pudsningen billigere og vinduerne når ikke at blive så beskidte så beboerne begynder at klage. Der anbefales kvartalsmæssig vinduespudsning af trappeopgangene. Halvårlig pudsning kan også arrangeres. Ejendomsservice

1512_untitled_029

18.000 trapper vasket. 18 års erfaring. 0 kontraktbrud.