1512_untitled_018

Trapper

Vi fejer og vasker Jeres trapper. Bagtrapper tages som regel sjældnere end fortrapper, men alligevel er det vigtigt at have en fast aftale, så bagtrapperne ikke bliver alt for beskidte. Typisk veksler intervallet for fortrapper mellem ugentlig rengøring og rengøring hver 14. dag. For bagtrapper veksler det mellem hver 14. dag (hvis de benyttes meget af beboerne) og op til en gang i kvartalet.

Gårdpasning
Vi fejer og passer Jeres gård og fortov. Hvis det ønskes luger vi også ukrudt op i gård og på fortovet. Vi skovler også sne og salter efter aftale, samt andre ejendomsservices.

1512_untitled_036
Photo 08-04-15 13.58.10

Før gulvbehandling

Photo 25-04-15 16.25.40

Efter gulvbehandling

Gulvbehandling

Vi tilbyder også gulvbehandling (polishbehandling) som løsner gammelt skidt og gør trappen pæn og linoleumet beskyttet. En polish behandling holder trappen pæn og skinnende typisk et til to år hvis ellers den regelmæssige trappevask gøres godt og med plejende sæbe. Få et tilbud på det også.

Vinduespudsning
Vi pudser også Jeres vinduer. Det er nemmest med en fast aftale både for vinduespudseren og for Jer. Ved en fast aftale bliver pudsningen billigere og vinduerne når ikke at blive så beskidte så beboerne begynder at klage. Der anbefales kvartalsmæssig vinduespudsning af trappeopgangene. Halvårlig pudsning kan også arrangeres. Ejendomsservice

1512_untitled_029

15.000 trapper vasket. 17 års erfaring. 0 kontraktbrud.

Slip for besværet!

Vi fejer og passer Jeres gård og fortov. Hvis det ønskes luger vi også ukrudt op i gård og på fortovet. Vi skovler også sne og salter efter aftale. Vi udfører mange typer af ejendomsservices.